Bioglide Safe met Carrageen nu voor 9,95

Zoals we allemaal weten is het heel erg belangrijk ervoor te zorgen dat we geen SOA krijgen en/of overbrengen op anderen.

Een heel vervelende en zeer besmettelijke soa is genitale wratten.

Wratten op en rondom de geslachtsdelen. Ze worden veroorzaakt door het humaan papillomavirus (HPV). Genitale wratten komen veel voor. Iemand die een HPV-virus bij zich draagt, kan het ongemerkt doorgeven. De wratten kunnen behandeld worden, maar het virus verdwijnt nooit helemaal. Ze kunnen dus terug komen. Het is dus zeer belangrijk ervoor te zorgen dat je ze niet krijgt of niet doorgeeft.

Onderzoek heeft aangetoond dat de stof genaamd carrageen een krachtig wapen is tegen het virus dat baarmoederhalskanker en verschillende seksueel overdraagbare aandoeningen veroorzaakt. Het is een extract van onder andere rode algen. Carrageen is puur natuur met superieure hydraterende eigenschappen en veel potentiƫle voordelen voor de gezondheid.

Bioglide Safe met Carrageen is een glijmiddel waarin die belangrijke stof carrageen verwerkt is. Met dit glijmiddel sla je dus 2 vliegen in 1 klap. Je hebt een super goed glijmiddel en je voorkomt hiermee het krijgen of doorgeven van het virus.

Goed nieuws! De Bioglide is verkrijgbaar is onze vernieuwde webshop voor de aanbiedingsprijs van 9,95. Natuurlijk kan het ook gewoon verkregen worden in onze winkel aan de Grote Gracht 99 in Maastricht.

Voorkomen is beter dan genezen! Be Safe!


Meest recente posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail