Sexshop Maastricht: Gezellig & Mooi | Persoonlijke Service

Over ons

Gezellige, mooie winkel

Aankopen via internet zijn altijd zo onpersoonlijk. Onpersoonlijk is iets wat wij vooral niet willen zijn. Vandaar dat wij ons graag aan jullie voorstellen.

In 2014 namen wij een bestaande sexshop aan de Grote Gracht, in hartje Maastricht, over. Deze sexshop bestond al heel wat jaren. Hoewel er genoeg aanloop was, was de winkel erg gedateerd. Het voldeed perfect aan het beeld dat je wellicht van een sexshop uit de jaren ‘80 hebt. Beetje smoezelig, niet erg toegankelijk.
 
Daar wilden wij een heel andere draai aan geven. De zaak ging volledig op de schop en werd omgetoverd tot een gezellige, mooie winkel waar je met een gerust hart binnen durft te stappen. De afgeplakte etalage ruiten werden vervangen door stijlvol ingerichte etalages, de indeling werd veranderd, er werd kritisch gekeken naar het assortiment, kortom alles werd vernieuwd.

Voel je volledig op je gemak

Nu mogen we met trots zeggen dat wij dagelijks veel tevreden klanten ontvangen. Onze ervaren medewerkers staan je altijd vriendelijk en deskundig te woord. Wij horen vaak dat mensen soms wel eens wat huiverig zijn om een winkel als de onze binnen te stappen, maar eenmaal binnen zich volledig op hun gemak voelen bij ons.  Dat is voor ons het grootste compliment.
Dit laten velen ook blijken uit een mooie beoordeling op Google. Kijk zelf maar eens onder Sexshop Maastricht. Als dat geen mooi rapportcijfer is…

Winkel ook in onze webshop

Tijden veranderen en een fysieke winkel is niet meer voldoende. Inmiddels kan geen ondernemer meer zonder internet. Een webshop is niet meer weg te denken. En zo moesten wij natuurlijk ook in die richting meegaan. Zo kwamen wij tot onze huidige webshop.
 
Wij hopen dan ook dat wij u bij het winkelen in onze webshop datzelfde fijne gevoel kunnen geven als in onze fysieke winkel.  En bent u toevallig in Maastricht, loop dan zeker gezellig bij ons binnen en laat u verrassen door ons geweldige assortiment.
 
Wij wensen u veel winkelplezier hier online of in het gezellige Maastricht!

Ontdek Meer

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail