Exceptionnel-Touch in the caves 23 april 2016

Een sensueel feest in een ver verleden en in een absoluut unieke omgeving die je raakt…!

Exceptionnel-Touch ‘The Reunion Party’
Saturday April 23, 2016
La Caverne de Geulhem (The Caves)
Berg en Terblijt
(Nabij Maastricht/ Valkenburg)

In welke andere provincie is de omgeving en sfeer gezelliger en mooier dan in het Bourgondisch Limburg? De weekenden in Zuid-Limburg vragen om iets speciaals, even er tussen uit met je beste vrienden en bekenden, in het toch al zo drukke leven. Je laten verwennen met een knipoog richting natuur met een vleugje sensualiteit. In het weekend is Valkenburg en Maastricht dubbel gezellig.

De party Exceptionnel Touch zul je doorbrengen in een unieke sfeer in het grottenstelsel met meer dan 400 fonkelende kaarsen.

Die nacht zal in het teken staan van stout, trendy, sensueel en vol verrassingen in alle vormen en maten! De ‘Caves’ zullen wederom het decor vormen van één van de mooiste party’s onder de vlag van Exceptionnel en ongetwijfeld ook van Touch Events (Bekend van o.a, Touch at the Sea), waarbij verleiden en dansen centraal staan in een labyrint met vele uithoeken en ondergrondse gangen. Laat je betoveren door pure klasse en allure vanuit het diepste geheim van de aarde over meerdere dance area’s en een uitgebreide luxe lounge area met champagne bar en chocolade fontein.

Dress code: Wit, Zilver, Goud en Zwart. Entree uitsluitend voor koppels en single dames.

Wat zeg je??? Je hebt nog niks om aan te trekken???

Geen paniek! Kom snel even naar Maastricht. Aan de Grote Gracht 99 vindt u onze winkel in het hartje van Maastricht.

Bij ons vindt u een ruime keuze aan sexy lingerie, leer, latex en niet te vergeten duizelingwekkende high heels...

Dus wil je de show stelen op dit erotische feest, kom snel langs. Onze winkel is alle dagen geopend van 10.00 tot 22.00 uur!

See you!
Meest recente posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail