1001 Harem Nights 25 juni 2016

1001 Harem Nights is 'Back'

Zaterdag 25 juni 2016 wordt het sprookje van '1001 Harem Nights' weer tot leven gebracht! Exceptionnel start een geheel nieuwe editie met als thema ''Midnight Sun''. In de prachtige Wereldtuinen van Mondo Verde gaat op deze avond weer kwaliteit voor kwantiteit en is een sfeervolle beleving de bordeauxrode draad door deze nacht! Steeds meer en meer betrekken wij het buitengebeuren van deze geweldige locatie bij het evenement. Zoals ook een uitgebreide Shisha lounge in het mooie Marocco.

Exceptionnel heeft in het verleden altijd een bijzondere line-up met kwaliteitsstempel weten neer te zetten en dat is dit jaar zeker niet anders. Vanaf 20:30 tot klokslag 04:00 uur presenteert Harem Nights een breed scala aan hartverwarmende beats en sprankelende live- en dance acts. Deze nieuwe editie wordt heel bijzonder want de Alhambra (Moors Paleis) in Mondo Verde vormt o.a, weer het decor voor de Arabian Midnight Sun.

De exclusieve locatie zal deze nacht alweer dé place to be zijn met een warme house sound waar de palmbomen letterlijk en figuurlijk uit de dansvloer omhoog zullen knallen en de vlinders rond zullen vliegen met een oogverblindende haremdecoratie! Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland zal de gehele Alhambra en 2 extra Bedouin tenten net als de succesvolle vorige vijf edities van top tot teen aankleden in de meest sprookjesachtige setting. En ook deze keer neemt Exceptionnel weer een heerlijke Line up mee naar Landgraaf:
Santito, MEM, 100% ISIS, Lady Saxalott, Miss J, Ko-C, Sonick, DSquared, Rick Roblinski, 2 Beards & a Dog (Live) and Geronimo.

Zoals al eerder genoemd, zal Exceptionnel voor de zevende keer met haar '1001 Harem Nights' Mondo Verde omtoveren tot een tropisch oord met een meer dan Arabisch tintje. Exotische vlinders, tropische palmbomen, een decor vol harem aankleding, bedouine shelter, waarzegster met tarot kaarten, vuur en dance acts, slangen bezweerders en een volledige haremsfeer zullen de avond maken tot een legendarische nacht.

Dresscode is dit jaar verplicht! 100% Harem look....dit maakt het evenement gewoon kompleet!!
Dames: Harem look like a Belly Dancer.
Heren: Harem look like a Sultan, of zwarte pantalon afgewerkt met heupdoek en wit hemd.

Heb jij je party outfit nog niet compleet? Ben je nog op zoek naar mooie lingerie of adembenemde high heels? Dan bezoek dan onze winkel aan de Grote Gracht in Maastricht. Hier vindt je zeker wat je zoekt! Wij zijn alle dagen geopend van 10.00 tot 22.00 uur.
Bezoek ook eens onze website en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van al onze aanbiedingen en je ontvangt ook nog eens een leuke korting op je eerste bestelling!

Info & Tickets :
http://­www.­xceptionnel.­eu/­2015/­11/­29/­1001-harem-nights-3/­
http://www.xceptionnel.eu/tickets/

Arrangementen:
info@xceptionnel.eu o.v.v. HN2016 Hotel
Meest recente posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail