Veel lekkers op de BBB en bij ons...

Op 10, 11 en 12 oktober gaat in het Mecc in Maastricht weer de 62e BBB van start.

Het evenement wordt opgebouwd uit vier werelden, die elk worden aangekleed en ingericht conform het thema. Op Beverage Beach kunnen bezoekers uiteenlopende dranken proeven. In Food Forest maakt de bezoeker kennis met nieuwe gerechten en authentieke smaken. In Variety Valley vindt men naast non-food ook innovaties en brancheverenigingen. Folie Culinaire is het exclusieve evenement voor de internationale gastronomie, dat uitsluitend op uitnodiging toegankelijk is.
Lekker eten, heerlijke drankjes, geweldige nieuwe idee├źn opdoen voor je restaurant. Veel bekende koks zullen hun kunsten laten zien en toveren de mooiste gerechten.

Kortom: genieten!

Wil je daarna ook nog lekker genieten....? Bezoek dan eens onze winkel aan de Grote Gracht in Maastricht. Hier vind je een hele boel mooie artikelen, lingerie, high heels enz. waarmee je gegarandeerd ook een heerlijke tijd kunt beleven. Neem alvast een voorproefje en bezoek onze site . Als je je dan ook nog inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een leuke korting op de bestelling.

Tot snel!


Meest recente posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail