Venus Party 26 november 2016

In het weekend van 25 t/m 27 november vindt in het altijd gezellige café Wilhelmina in Oud Geleen het Willemien Rouge weekend plaats.

Op 25 november gaat het van start met een super gezellige ´90 Party met DJ Kicken. Vanaf 20.30 uur  kun je met de voetjes van de vloer. Laat jij ook je beste ´90 dans moves zien?

Op 26 november zijn wij van De Grote Gracht in Maastricht van de partij. Wij zullen er dan een heuse Venus Party verzorgen, waar je kennis kunt maken met de wondere wereld van de erotiek. Wij laten je een kijkje nemen in ons assortiment met onder andere de nieuwste toys, sexy lingerie, heerlijke massage oliën, duizelingwekkende high heels.

Dit alles natuurlijk in een broeierige, sexy burlesque sfeer van een ouderwetse club, dus trek je meest sexy outfit aan en laat je verrassen...

Op 27 november wordt het Willemien Rouge weekend afgesloten met een heuse casino middag. Deze start om 15.30 uur.

Wij zijn ervan overtuigd dat dit weekend veel warmte zal brengen aan het einde van deze november maand. Dus wees erbij!

Ben je al nieuwsgierig naar al onze produkten? Bezoek dan onze winkel in hartje Maastricht aan De Grote Gracht 99. Wil je niet naar buiten, bezoek dan eens onze website www.degrotegracht.nl. Als je je hier inschrijft voor onze nieuwsbrief ontvang je ook nog een leuke korting op je eerste bestelling.
Meest recente posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail