Fifty Shades Darker .....

..... And it´s getting darker .....

.....Fifty Shades Darker .....

Op 9 februari is het zover. Dan kunnen we weer allemaal naar de bioscoop om te genieten van een tweede Fifty Shades verhaal.

In Vijftig Tinten Donkerder wordt er dieper ingegaan op de achtergrond van Christian Grey. Waar zijn karakter in Vijftig Tinten Grijs nog achterwege bleef, komen zijn aard en diepste geheimen uit het verleden én heden in Vijftig Tinten Donkerder aan het licht, wat de titel Vijftig Tinten Grijs overduidelijk verklaart. Vijftig tinten Grijs eindigde waar Vijftig Tinten Donkerder begint: Anastacia Steele verbreekt alle contact met Christian Grey en probeert een nieuwe start te maken. Dan ontmoeten ze elkaar toch weer opnieuw en moet Anastacia uiteindelijk de moeilijkste beslissing van haar leven nemen.

En wil je al een beetje in de Fifty Shades stemming komen. Bezoek dan onze winkel aan de Grote Gracht in Maastricht. Een spannende collectie Fifty Shades producten wacht op jou! Tevens bieden wij een ruime collectie SM, soft bondage, kleurrijke toys, heerlijke oliën, sexy lingerie en geweldige high heels.Meest recente posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail