Amstel Gold Race

Op 15 en 16 april kunt u weer genieten van de Amstel Gold Race. 

Maastricht en omstreken staat weer in het teken van wielrennen.

Op 15 april de toerversie. 

Nederlands mooiste en zwaarste toerklassieker. Dames en heren in strakke fietspakjes banen zich een weg dwars door Limburgs mooiste natuurgebieden. De toer heeft de zwaarte en het karakter van het Amstel Gold Race parcours.

Op 16 april gaan de profs van start. 

De enige echte Nederlandse klassieker wordt dan alweer voor de 52e keer verreden en start op de Markt in Maastricht.

Heb je je dan vergaapt aan alle mannen en vrouwen die zich in zweet gaan trappen over de Limburgse heuvels, neem dan even de tijd om onze winkel aan de Grote Gracht te bezoeken. U vindt ons op slechts 5 minuten loopafstand van de Markt.

Wij hebben ook hele mooie strakke pakjes maar dan van een ander kaliber. Tevens bieden wij de nieuwste toys, high heels, crèmes, films, enz. Kortom, uw bezoek aan Maastricht zou niet compleet zijn als u onze mooie collectie zou missen.

Kijk ook eens op onze facebook pagina. Op dit moment hebben wij een leuke like en win aktie. Dus like onze facebook pagina een deel de actie. Wij verloten maar liefst 2 heerlijke Shunga massage candles. Wie weet ben jij straks wel de winnaar en verras je een mooie sportman of sportvrouw wel met een heerlijke, warme massage.....

De Grote Gracht wenst alle deelnemers een veilige race!Meest recente posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail