Dank aan alle bezoekers van de Ladies Night


Wij willen hiermee alle bezoekers van de Van der Valk Ladies Night bedanken voor de gezellige avond.

Wij hebben heel veel leuke reacties gehad van de dames die onze stand bezochten. Wij hebben veel gelachen, veel informatie kunnen geven, onze crèmes kunnen laten voelen en ruiken, de trillingen van onze vibrators laten voelen enz. Er is ook veel gesnoept van onze speciaal gevormde wine-gums en pepermuntjes. ;)
Mensen reageerden verbaasd, verrukt, grappig, lief. Er klonken veel oehs en aahs. Kortom er was genoeg gespreksstof en veel gezelligheid.

Wij wensen de winnaars van de loterij veel plezier met hun aanwinsten. De massage kaars en de mini vibrator zullen vast in de smaak vallen. ;)

Wij hopen dan ook dat wij snel bij jullie thuis mogen komen om het geheel nog eens dunnetjes over te doen. Wij verzorgen graag onze Venus Home Party bij u.
Dan heeft u nog uitgebreider de gelegenheid onze producten eens goed te "bestuderen". Wij verrassen u en uw vriendinnen graag in een vertrouwde omgeving met onze heeeeerlijke producten.

Deze avonden zijn altijd een succes. Voor sommige dames gaat er een nieuwe wereld open, anderen hebben misschien al wat meer ervaring. Het maakt allemaal niks uit.

Heb je nog vragen of wil je een party boeken, bel ons gerust  op 0631663699 of stuur even een mail naar info@degrotegracht.nl.

Wij nemen u graag mee op een avontuurlijke reis door de wereld van de erotiek.


Boek snel een party en kijk welke pijlen Cupido voor u op zijn boog heeft .....Meest recente posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail