Indian Summer in Maastricht

De nazomer, oudewijvenzomer of sint-michielszomer (soms ook wel als Été Indien of Indian Summer aangeduid) is de periode van eind september tot half november waarin het nog zomerachtig weer kan zijn. Weliswaar daalt in deze tijd van het jaar de gemiddelde middagtemperatuur van ongeveer 20 graden naar 9 graden, maar er zijn ook regelmatig periodes die volledig aan de zomer doen denken.

En dit is zo een week! En ook nog in de herfstvakantie ... hoe mooi kan het leven zijn?

In ons mooie Maastricht is het heerlijk genieten, zittend onder een boom in herfstkleuren, die af en toe zijn mooie bladeren laat neer dwarrelen. Op een van de romantische terrassen die Maastricht rijk is. Heerlijk drankje in je hand, zonnebril op je neus, de zon tintelt op je huid. Wat een rijkdom!

Wil je deze Indian Summer nog een extra tinteling voelen .... vereer ons dan met een bezoekje. In onze gezellige winkel op steenworp afstand van het Vrijthof nemen wij je graag mee op een tripje door de wereld van de erotiek.

Wij bieden een uitgebreide collectie van de nieuwste toys, mooiste lingerie en duizelingwekkende high heels. 

Wil je op de hoogte blijven van al onze akties, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang een leuke korting op je eerste bestelling in onze webshop.

Tot snel!


Team De Grote Gracht


Meest recente posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail