Parkeren in Maastricht

Pffff, parkeren in een stad. Altijd lastig en vrij prijzig!

Niet in Maastricht. De stad heeft een groot aantal parkeergarages en parkeerplaatsen. Zelfs onder het mooie Vrijthof is een garage. Als u uit de garage komt staat u midden in het hart van Maastricht en slechts een paar stappen verwijderd van onze winkel.

Vindt u het altijd lastig om echt de stad in te rijden? Dan is er nog altijd de optie om uw auto buiten de stad te parkeren op de P+R aan de rand van de stad. Voor het parkeren zelf betaalt u helemaal niks. Voor het vervoer naar de stad betaalt u slechts 2 euro per persoon. Bezoekt u onze mooie stad met meer dan 3 personen, dan is het nog voordeliger.

Uiteraard zijn er ook nog voldoende mogelijkheden uw auto in de straten te parkeren. Let dan wel goed op hoe lang u op de door u gekozen plek mag staan en of deze plaatsen niet zijn voorbehouden aan vergunninghouders. Een bekeuring is duur en er wordt veel gecontroleerd!

Het geld dat u kwijt zou zijn voor een boete zou toch echt zonde zijn. Dit kunt u beter besteden bij een van de vele winkels, restaurants en caf├ęs die onze stad rijk is.

Om helemaal op de hoogte te blijven van de bereikbaarheid van Maastricht is het verstandig altijd even de site Maastricht Bereikbaar te checken voor vertrek. Daarop vindt u ook informatie over eventuele wegwerkzaamheden.

Of ........ u besteedt uw geld in onze spannende winkel aan De Grote Gracht. Wij bieden een uitgebreide collectie van de nieuwste toys, sexy lingerie en geweldige high heels.

Wij nemen u graag mee op een avontuur door de wereld van de erotiek!


Wilt u nou helemaal niet in de auto stappen om bij ons te shoppen? Ook dat is geen probleem!
Bezoek dan onze webshop. Vergeet dan niet u in te schrijven voor onze nieuwsbrief. U ontvangt dan een leuke korting op uw eerste bestelling en blijft op de hoogte van al onze nieuwtjes. U kunt natuurlijk ook onze facebook pagina liken. 

Tot snel!
Lieve groet,
Team De Grote Gracht

Meest recente posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail