Dag van de ondernemer! Onderneem eens iets spannends...

17 november is de dag van de ondernemer! Dat is mooi, want alle ondernemers mogen vandaag in het zonnetje gezet worden en verdienen een dikke pluim voor hun lef en doorzettingsvermogen om van onze maatschappij iets moois te maken.

Het wordt de ondernemer niet altijd even gemakkelijk gemaakt. Er zijn zo veel regeltjes en wetten waaraan je moet voldoen om te mógen ondernemen. 

Zeker in onze branche is het vaak moeilijk om een zaak succesvol te maken. Hierbij kunnen we refereren aan een bericht van een collega ondernemer in de erotiek branche, dat onlangs in de media verscheen. Hij geeft aan dat het vaak moeilijk is bij instanties de meest normale zaken goed geregeld te krijgen, alleen maar om het feit dat het hier om erotiek gaat. Gewone zaken, zoals het afsluiten van een verzekering, bankzaken enz., zaken die essentieel zijn voor het voeren van een zaak zijn in onze branche altijd net iets moeilijker dan voor andere ondernemers. Het is vaak frustrerend om tegen instanties op te boxen die bepaalde regeltjes maken, want je hebt ze wel gewoon nodig. Al deze zaken regelen gaat in onze branche een stuk lastiger dan in andere branches. Jammer en totaal niet meer van deze tijd. 

Laat zien dat ook de erotiek branche in onze huidige maatschappij niet meer weg te denken is en dat de ondernemers in onze branche recht hebben om van alle normale diensten gebruik te maken.

Onderneem eens iets spannends vandaag!

Loop eens bij ons binnen op deze zonnige dag en laat je verrassen door ons geweldige assortiment. Trek de stoute schoenen aan en doe het gewoon. En heb je geen stoute schoenen ... ook hierin kunnen wij je helpen. Wij hebben een geweldige collectie "stoute schoenen". Fantastische laarzen, pumps enz met duizelingwekkende hoge hakken. Vergeet daarbij niet onze mooie lingerie en een uitgebreide collectie van de nieuwste toys en heerlijke massage producten.

Wij ondernemen graag voor u, want een beetje erotiek ...       dat wil toch iedereen?

Tot snel,

Team De Grote Gracht
Meest recente posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail