Jumping Indoor Maastricht 2017

Van 10 t/m 12 november 2017 staat het MECC in Maastricht weer helemaal in het teken van de paardensport. Drie dagen topsport afgewisseld met Limburgse gezelligheid.

En als je dan toch in Maastricht bent is dit dé gelegenheid om Maastricht te verkennen. En wat mag er op je to do lijstje niet ontbreken....... Een bezoekje aan onze winkel natuurlijk. Wij zijn te vinden in het centrum, vlak bij het Vrijthof en de Markt op de Grote Gracht 99.

Bij ons vind je de allernieuwste toys, condooms, heerlijke massage oliën en glijmiddelen. En wil je er super sexy uitzien als je je paardrijkleding uittrekt en wil jij je dan je stoere boots wel eens verruilen voor iets anders ....... Dan hebben wij voor jou de mooiste lingerie en meest fantastische high heels.

Bezoek ook onze website www.degrotegracht.nl en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van onze aanbiedingen en activiteiten en ontvang je ook nog eens een leuke korting op je eerste bestelling.

Om in de juiste stemming te komen klik je op onderstaande video ....Dus saddle up en in galop naar De Grote Gracht .........


Meest recente posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail