Limburg en sexspeeltjes ...


Landelijk gezien wordt er het meest gezocht naar de meer traditionele vibrators. In de provincies Drenthe en Utrecht zoekt men vooral naar opblaaspoppen. In Zuid-Holland, Brabant en Gelderland vindt men de handboeien het meest interessant.

Uit een recent onderzoek is gebleken dat Limburg de enige provincie is waar vooral gezocht wordt naar het mannenspeeltje, de Fleshlight.

Voor wie zich nou afvraagt, wat is dat, die Fleshlight. De Fleshlight is een masturbaror gemaakt van heerlijk zacht materiaal. Hij heeft een speciale tunnel wat een extra stimulerend gevoel geeft. De behuizing van de Fleshlight ziet eruit als een zaklamp, vandaar dus de naam.

Natuurlijk hebben wij deze Fleshlight ook in onze collectie, dus loop gerust eens bij ons binnen en laat je verrassen door onze collectie of bezoek onze website.


Dus lieve limburgers, zoek het niet te ver. In hartje Maastricht vind je onze gezellige winkel. Schroom niet en kom eens kijken naar ons assortiment. Uiteraard zijn wij niet alleen de limburgers graag van dienst. Ook komen wij graag tegemoet aan de behoeftes van de mensen in de overige provincies. Dus ook voor opblaaspoppen, handboeien en de traditionele vibrators bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen er altijd voor dat wij op de hoogte blijven van alle nieuwe trends binnen de erotiek. Dus de nieuwste toys, lingerie, high heels, massageproducten, you name it, we´ve got it.

Check de onderstaande video, waarin het gebruik van de Fleshlight wordt uitgelegd.

Tot snel!
Team De Grote Gracht

 


Meest recente posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail