Magisch Maastricht

Magisch Maastricht, de naam zegt het al. Tijdens de donkere dagen fonkelen in Maastricht duizenden lichtjes. De stad straalt en alles is in kerstsfeer.

Op het Vrijthof is een fantastische kerstmarkt. Maar je kunt niet alleen genieten van alles wat deze kerstmarkt te bieden heeft. Er is ook een schaatsbaan, je kunt heerlijk genieten van een hapje of een drankje. Ook is er een nostalgische grand carrousel, een spiegeltent en kun je komen kijken hoe de kerstman woont in zijn verblijf aan het Vrijthof. Stap binnen in de wereld van Charles Dickens ‘A Christmas Carol’. Ruik, proef en beleef de heerlijke kerstsferen van vroeger. In dit dorp vindt u ambachten (kaarsenmaker, houtbewerker, ambachtelijke bakker etc.), een streekmarkt en typische producten. Laat u verrassen door mee te doen aan een van de workshops en maak uw eigen kerstgeschenk!

En hoe leuk is het om van al dat moois te genieten vanuit een reuzenrad met een geweldig uitzicht over de hele stad.

Als je dan ook nog een wens achter laat in de 14 meter hoge wensboom kan je kerst niet meer stuk. Je steunt het goede doel en misschien komt je wens wel uit!

En heb je hier je christmas presents nog niet allemaal kunnen vinden, kom dan even naar onze magische winkel aan de Grote Gracht. Hier wachten de mooiste cadeautjes op jou. Met onze toys en massage producten wacht jou geen koude, maar een heeeeel warme kerst. Als je je dan ook nog hult in onze prachtige lingerie, met een paar van onze mooie high heels ..... dan kan jouw kerst niet meer stuk.

Kijk ook eens op onze website www.degrotegracht.nl en vergeet dan niet je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Dan ontvang je ook nog eens een leuke korting op je eerste bestelling.

Laat ons weten wat jij wenst voor kerst, wie weet komt jouw wens wel uit......
Maastricht .... where the magic happens


Meest recente posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail