Santa Claus is comming to town ...

Op vrijdag 8 december komt de Kerstman wederom aan in Maastricht. Rond 16.45 uur arriveert de Polar Express op Centraal Station Maastricht. Vanuit daar neemt de Kerstman plaats in zijn arrenslee om de tocht door de stad naar het Huis van de Kerstman te maken. Een stoet van lichtwagentjes, elfjes en sprookjesachtige figuren, paarden en wagens, een orgeldraaier en allerlei magisch vermaak gaat hij richting het Vrijthof. Via een gedeelte van de Magische Lichtroute zal de stoet rond 19.00 uur aankomen bij het Huis van de Kerstman.
Het belooft een waar spektakel te worden voor jong en oud.

Route
Centraal Station Maastricht - Stationsstraat – Wyckerbrugstraat - Het Bat - Graanmarkt - Onze Lieve Vrouweplein - Bredestraat – Vrijthof

Ook dit jaar wordt een groot aantal langdurig zieke kinderen met hun familie uitgenodigd om de Kerstman al in de trein én op zijn tocht naar het Vrijthof te vergezellen. Zo kunnen zij hun ziek zijn even vergeten en maken zij een dag mee om nooit te vergeten.

Wil jij de kerstman helpen met het vinden van het juiste kado?

Vergeet dan niet ook even binnen te stappen in onze winkel, gelegen in hartje Maastricht op slechts enkele meters van het Vrijthof!

Wij nemen je graag mee op een magische reis door de wereld van de erotiek.

Wij bieden een ruim assortiment van de nieuwste toys, heerlijkste massage producten, mooie lingerie en duizelingwekkende high heels. Ook voor leuke gadgets voor onder de boom bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij zijn dagelijks geopend van 11.00 tot 22.00 uur. Hou voor onze openingstijden gedurende de feestdagen onze site in de gaten.

Tot snel!
Team De Grote GrachtMeest recente posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail