Sunny Saturday

Als je naar buiten kijkt en je ziet die stralend blauwe hemel met het heerlijke winterzonnetje krijg je toch echt wel zin om heerlijk erop uit te gaan.

En ja het is koud, heel koud zelfs. Maar neem je sjaal, muts en handschoenen van de kapstok, trek een  warme jas aan en ga lekker naar buiten. Naar het bos of naar de stad. Je zult zien dat je er geen spijt van krijgt. Je krijgt namelijk enorm veel energie ervan en straks kun je weer heerlijk voor de kachel kruipen met een warme chocomel of een glaasje wijn.

Maastricht is op dagen als vandaag zooooo mooi! Je kunt zelfs heerlijk op een terrasje zitten. Een beetje uit de wind, misschien wel met een lekker dekentje over je knieën, zonnebril op je neus. Dat is pas echt genieten. Warm ingepakt tegen de kou en wetende dat het niet lang meer duurt voordat het voorjaar er weer is.

Een andere goede manier om het warm te krijgen, is een bezoekje te brengen aan onze winkel aan de Grote Gracht in hartje Maastricht. Wij zijn er zeker van dat een kijkje in ons ruime assortiment toys, crèmes, lingerie en duizelingwekkende high heels blosjes op je wangen zal toveren!

En heb je echt geen zin om bij de warme kachel vandaan te komen, dan kun je altijd nog eens een kijkje nemen op onze website www.degrotegracht.nl en in onze webshop. Daar vindt je ook al een kleine greep uit ons grote assortiment. Vindt je niet wat je zoekt, neem dan gerust contact met ons op. 

🔥🔥🔥Warmte gegarandeerd! 🔥🔥🔥

Tot snel!

Team De Grote GrachtMeest recente posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail