Voorjaarsvakantie in Maastricht

Voelt u het ook? Het voorjaar komt eraan!

Hoewel de nachten nog behoorlijk koud zijn en overdag de temperatuur ook nog geen echte voorjaarstemperaturen haalt, hangt het voorjaar wel al in de lucht. De dagen worden langer, de nachten worden korter. De bomen en planten vormen alweer voorzichtig nieuw leven. Voorjaarsbloeiers piepen tevoorschijn op de meest verrassende plekken en vogels vliegen vrolijk rond, op zoek naar een mooi plekje voor het maken van hun liefdesnestje.

Als het zonnetje zich laat zien genieten we al van een hapje en een drankje op een terras. Heerlijk toch?

En waar kun je beter hiervan genieten dan in het mooie Maastricht. Waar de Maas door de stad stroomt en waar je de mooiste pleinen van het land vindt. Eet in een van de verrassende restaurants die Maastricht te bieden heeft. Drink een drankje in een van de gezellige cafĂ©´s.  Een romantischere plek is bijna niet te bedenken.

En kom je nou echt in een romantische stemming, dan mag een bezoekje aan onze winkel in hartje Maastricht niet ontbreken.

Bij ons vind je een ruime collectie van de nieuwste toys, mooie uitdagende lingerie en fantastische high heels.

Laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment en wij nemen je graag mee op een verrassende reis door de wereld van de erotiek.

Kom dus snel naar Maastricht!

Je vindt ons op steenworp afstand van het mooie Vrijthof, aan de Grote Gracht 99.

Tot snel!

Team De Grote Gracht

Meest recente posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail