Tefaf 2018!

Deze week gaat de TEFAF weer van start.
Op 8 en 9 maart alleen voor genodigden en vanaf 10 t/m 18 maart voor alle publiek.

Van heinde en  verre komt men kijken naar de geweldige kunst. Hier moet je bij zijn als verzamelaar, liefhebber of vertegenwoordiger van musea. Maar ook als je wellicht niet van plan bent een kunstwerk aan te schaffen is het zeker de moeite waard. 275 van 's werelds meest toonaangevende galeries uit 20 landen presenteren werk van Oude Meesters en antieke kunstwerken, maar ook een breed scala aan moderne en hedendaagse kunst, evenals sieraden en werken op papier.

Deze kunstbeurs is één van de belangrijkste kunstbeurzen ter wereld. Dat wil je toch zeker niet missen!

En als je dan toch in Maastricht bent, wil je misschien ook wel een kijkje nemen in de wereld van de erotiek. Sommige toys zijn ook ware kunstwerken te noemen.

Naast de nieuwste toys vind je in onze winkel aan de Grote Gracht in hartje Maastricht de mooiste lingerie en de meest fantastische high heels. Alles van exclusieve merken.

Je kunt natuurlijk ook altijd nog eens een kijkje nemen op onze website www.degrotegracht.nl en in onze webshop. Daar vind je ook al een kleine greep uit ons grote assortiment. Vind je niet wat je zoekt, neem dan gerust contact met ons op.

Dus wij hopen je snel te zien
en wie weet welke pijlen cupido op zijn boog heeft voor jou ...


Tot snel!

Team De Grote GrachtMeest recente posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail