Amstel Gold Race 2018, durf jij de Limburgse heuvels aan?

Op 14 en 15 april kunt u weer genieten van de Amstel Gold Race. 

Maastricht en omstreken staat weer in het teken van deze wielren klassieker die een mooie historie kent.

Op 14 april de toerversie. 

Nederlands mooiste en zwaarste toerklassieker. Dames en heren in strakke fietspakjes banen zich een weg dwars door Limburgs mooiste natuurgebieden.

Op 15 april gaan de profs van start. 

De klassieker start zondag 15 april om 10.30 uur op de Markt in Maastricht en finisht rond 17.00 uur op de finishlocatie in Vilt-Valkenburg. Het peloton moet dit jaar zo’n 260 kilometer afleggen. Tijdens de koers staan er 35 beklimmingen op het programma.

Heb je je dan vergaapt aan alle mannen en vrouwen die zich in zweet gaan trappen over de Limburgse heuvels, neem dan even de tijd om onze winkel aan de Grote Gracht te bezoeken. U vindt ons op slechts 5 minuten loopafstand van de Markt, waar de race start.

Wij hebben ook hele mooie strakke pakjes maar dan van een ander kaliber. Tevens bieden wij de nieuwste toys, high heels, crèmes, films, enz. Kortom, uw bezoek aan Maastricht zou niet compleet zijn als u onze mooie collectie zou missen.

En besluit je het hele spektakel thuis vanuit je luie stoel te volgen? Dan kun je natuurlijk ook altijd nog eens een kijkje nemen op onze website  www.degrotegracht.nl en in onze webshop. Daar vind je ook al een kleine greep uit ons grote assortiment. Vind je niet wat je zoekt, neem dan gerust contact met ons op.

De Grote Gracht 

wenst alle deelnemers een veilige race!Meest recente posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail