We love the sun!

Heerlijk, dat zonnetje dat kietelt op je huid.
Heerlijk, dat koele drankje dat je door je lichaam voelt stromen.
Heerlijk, dat ´s zomerse tapas plankje dat je doet denken aan die mooie vakantie.
Heerlijk, die geuren van de bbq.
Heerlijk, dat momentje voor jezelf.

Dat is toch wat je wil. Lekker genieten van deze mooie zomer. Waar en op welke manier dan ook. Misschien wel met een bezoekje aan Andre Rieu op ons mooie Vrijthof. Of misschien wel alleen met een boek in je achtertuin of juist met veel vrienden op een van die fantastische mooie pleinen die Maastricht rijk is.

Heb je er eens aan gedacht al dit moois te combineren met een bezoekje aan onze verrassende winkel? Dat maakt je bezoekje aan Maastricht pas echt bijzonder!

Kom snel eens binnen en laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment. Je vindt bij ons de nieuwste toys, lekkerste massage producten, leukste gadgets, mooiste lingerie en de duizelingwekkendste high heels van heel Maastricht.

Je vindt ons aan de Grote Gracht, op steenworp afstand van de Markt en het Vrijthof!En heb je echt geen tijd om de deur uit te gaan, dan kun je natuurlijk ook altijd nog eens een kijkje nemen op onze website  www.degrotegracht.nl en in onze webshop. Daar vind je ook al een kleine greep uit ons grote assortiment. Vind je niet wat je zoekt, neem dan gerust contact met ons op.

Tot snel,
Team De Grote GrachtMeest recente posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail