Ein Prosit der Gemütlichkeit vanuit Maastricht

Oktober, de maand van de bekende Oktoberfeesten. In veel plaatsen in Limburg maakt de jeans plaats voor de lederhose en worden gewone jurken vervangen door dirndls.

De duitse schlagers zijn hotter dan ooit en er wordt gezellig geproost auf der Gemütligkeit. Heino vraagt alweer om het hart van Rosamunde, zal ze deze keer ja zeggen? Rex Gildo bezingt het Fiesta Mexicana. Hossa, Hossa! Laat je je liever door Helene Fischer Atemlos durch die Nacht voeren? Dat kan natuurlijk ook!

Bij ons geen Rex Gildo, maar Rex D.... Nee, dat is flauw!
Maar met onze artikelen kan er zeker een fiesta gevierd worden en Atemlos durch die Nacht, moet met onze mooie producten ook geen probleem zijn!

Zoek je nog een leuke dindl? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Misschien een mooie panty of lingerie voor onder dat sexy jurkje? Of durf jij het aan om alles af te maken met duizelingwekkende high heels?

De nieuwste toys, massage oliën, glijmiddelen, condooms, films, boekjes, gadgets, bondage. We hebben het allemaal!
Kom gerust binnen en laat je verrassen door ons mooie assortiment!

En geniet je liever vanuit je luie stoel, dan kun je natuurlijk ook altijd nog eens een kijkje nemen op onze website www.degrotegracht.nl en in onze webshop. Daar vind je ook al een kleine greep uit ons grote assortiment. Vind je niet wat je zoekt, neem dan gerust contact met ons op.

Zien we je snel?

Proost!

Team De Grote Gracht
Meest recente posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail