Have a cosy weekend!

Het is nu echt voelbaar. De temperatuur heeft een duik genomen en we moeten de zomerkleren nu toch echt voor iets warmers gaan omruilen.

Maar deze dagen hebben natuurlijk ook iets moois.
Zet de verwarming een paar graden hoger of misschien maak je wel een knisperend vuurtje. Een paar kaarsjes aan, wat lekkers op tafel, de glazen gevuld en heerlijk op de bank.

Wij hebben voor jou nog wat leuke aanvullingen. Wat dacht je van een gezellig, heerlijk geurend kaarsje dat je ook nog als massage crème kunt gebruiken. Of een mooi lingerie setje, waarin je je toch net even wat meer sexy voelt. Durf je deze lingerie misschien wel te combineren met een mooie schoen met duizelingwekkende hakken?

Mogelijkheden genoeg! Kom snel een kijkje nemen in onze gezellige winkel aan de Grote Gracht in Maastricht en laat je verrassen door ons mooie assortiment!

Je hoeft natuurlijk helemaal niet de deur uit. Vanaf je bank kun je natuurlijk ook altijd nog eens een kijkje nemen op onze website www.degrotegracht.nl en in onze webshop. Daar vind je ook al een kleine greep uit ons grote assortiment. Vind je niet wat je zoekt, neem dan gerust contact met ons op.

Zien we je snel?

Warme groet,

Team De Grote Gracht

Meest recente posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail