Laatste warme dagen

We kunnen nog gaan genieten van een aantal heerlijke warme nazomer dagen. Hoe mooi is dat? Wij vinden het een cadeautje!

De zon staat wat lager aan de hemel dan in de afgelopen hete zomer. In de ochtend en avond is de lucht koel. De dagen zijn een stuk korter, het donker doet al vroeg zijn intrede. Maar dit alles kan de pret van de warme middagen niet drukken. Wij raden iedereen aan hier optimaal van te genieten.

Blijf nog even zitten op dat gezellige terras. Neem nog een glaasje wijn. Bestel nog wat lekkers.

En wil je je dag pas echt optimaal genieten, loop dan eens even binnen in onze winkel in hartje Maastricht. Bij ons aan de Grote Gracht 99 vind je alles om ook die koele avond een warm tintje te geven.

Denk daarbij aan onze heerlijke massage producten. De nieuwste toys, Een groot assortiment films. En zeker niet te vergeten onze sexy lingerie en duizelingwekkende high heels.

Ook hebben wij leuke items voor de komende oktoberfeesten en voor Halloween.

En heb je echt geen zin om de deur uit te gaan, dan kun je natuurlijk ook altijd nog eens een kijkje nemen op onze website  www.degrotegracht.nl en in onze webshop. Daar vind je ook al een kleine greep uit ons grote assortiment. Vind je niet wat je zoekt, neem dan gerust contact met ons op.


Wij zien je graag in onze gezellige winkel!
Tot snel!
Team De Grote Gracht

Meest recente posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail