What´s hot at the BBB Maastricht

Het is weer zover. Dé Horeca beurs van het jaar, de BBB, gaat van start in Maastricht! 3 dagen lang alles over culinair genieten en nieuwe ideeën opdoen.

Natuurlijk wil je weten wat er hot is op het gebied van de horeca.

Ontdek de nieuwste trends op het gebied van food, drinks en horeca products & services en laat je verrassen door de culinaire prestaties van gerenommeerde internationale (sterren) chefs.

Dwaal door het Food Forrest, waar alles draait om eten en om verrassende pure smaken. Denk hierbij ook aan biologische-, ambachtelijke- en streekproducten.

Misschien neem je liever een duik in de wereld van de drankjes bij Beverage Beach. Van koffie en thee tot smoothies en cocktails en alles daar tussenin. 

Misschien ligt jouw interesse meer bij de nieuwste snufjes en productontwikkelingen. Sla dan Variety Valley zeker niet over. 

En ben je een echte horeca "gek" vergeet dan de Folie Culinair niet. Drie dagen lang culinaire gekte met inspirerende kook- en productpresentaties voor en door (inter) nationale sterrenchefs. Een bezoek aan Folie Culinaire biedt een compleet overzicht aan nieuwe, bijzondere ingrediënten en exclusieve wijnen en champagnes. Daarnaast leer je hier alles over de laatste trends op het gebied van Food, Non Food, Education & Innovation in het hogere, exclusieve segment.

En heb je dan optimaal genoten van alles wat deze beurs te bieden heeft, laat je dan onderdompelen in de wereld van de erotiek en waag een bezoekje aan onze gezellige winkel. Je vindt ons aan de Grote Gracht 99 in hartje Maastricht, op slechts een paar stappen van het oer gezellige Vrijthof.

  • Bij ons geen sloven en schorten, maar wel een fantastische collectie mooie lingerie.
  • Bij ons geen olijf olie, maar heerlijke massage olie.
  • Bij ons geen oesters, maar wel andere lustopwekkers.
  • Bij ons geen innovatieve horeca snufjes, maar de nieuwste toys.

En heb je echt geen zin om de deur uit te gaan, dan kun je natuurlijk ook altijd nog eens een kijkje nemen op onze website  www.degrotegracht.nl en in onze webshop. Daar vind je ook al een kleine greep uit ons grote assortiment. Vind je niet wat je zoekt, neem dan gerust contact met ons op.

Dus ... zowel de BBB als De Grote Gracht staan garant voor vele hoogtepunten.


Tot snel

Team De Grote Gracht


Meest recente posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail