Amstel Gold Race, durf jij de Limburgse heuvels aan?

Op 20 en 21 april kunt u weer genieten van de Amstel Gold Race. 

Maastricht en omstreken staat weer in het teken van deze wielren klassieker die een mooie historie kent.

Op 20 april de toerversie. 

Nederlands mooiste en zwaarste toerklassieker. Dames en heren in strakke fietspakjes banen zich een weg dwars door Limburgs mooiste natuurgebieden.

Op 21 april gaan de profs van start. 

De Amstel Gold Race, die verreden wordt op zondag 21 april 2019, verlegt de start in Maastricht van de Markt naar het Vrijthof. Zowel de heren als de dames zullen gepresenteerd worden op een podium op het Vrijthof. Na de presentatie zullen de pelotons ook op het Vrijthof starten om vervolgens via Helmstraat, Grote Gracht, Markt en Hoenderstraat weer de Maas over te steken. De Markt zal ingericht worden als heus wielerdorp met de teambussen van zowel heren als dames.

Heb je je dan vergaapt aan alle mannen en vrouwen die zich in zweet gaan trappen over de Limburgse heuvels, neem dan even de tijd om onze winkel aan de Grote Gracht te bezoeken. Waarom niet nu je er toch bent?

Wij hebben ook hele mooie strakke pakjes maar dan van een ander kaliber. Tevens bieden wij de nieuwste toys, high heels, crèmes, films, enz. Kortom, uw bezoek aan de Amstel Gold Race zou niet compleet zijn als u onze mooie collectie zou missen.

En besluit je het hele spektakel thuis vanuit je luie stoel te volgen? Dan kun je natuurlijk ook altijd nog eens een kijkje nemen op onze website  www.degrotegracht.nl en in onze webshop. Daar vind je ook al een kleine greep uit ons grote assortiment. Vind je niet wat je zoekt, neem dan gerust contact met ons op.

De Grote Gracht 

wenst alle deelnemers een veilige race!


Meest recente posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail