Erotiek in Maastricht, een lang zonnig weekend ...

Heerlijk zo een paar extra vrije dagen. Hemelvaart, een vrije vrijdag en dan nog een heel weekend.
Dat wordt genieten, zeker met de weersvoorspellingen voor de komende dagen.

De terrassen in Maastricht stromen weer vol. Natuurlijk! Want hoe lekker is het om even uit te rusten en te genieten van een hapje en een drankje, terwijl je over je zonnenbril naar de voorbij lopende mensen kijkt.

Wil je je bezoekje aan Maastricht een beetje spanning geven, dan loop je even onze winkel binnen. Je vindt ons aan de Grote Gracht 99, op steenworp afstand van het gezellige Vrijthof en de Markt.

Wij bieden een ruim assortiment met de nieuwste toys, lekkerste massage produkten, ruime keuze aan glijmiddelen, condooms en super leuke gadgets.
En natuurlijk een ruime collectie lingerie, geweldige panty's, sexy jurkjes, body jewels, high heels, costumes van o.a. Leg Avenue, Livco Corsetti, Guilty Pleasure, Zado, Black Label, Noir Handmade, Svenjoyment enz. Helemaal af maak je je outfit met onze high heels van Pleaser. 👠

En heb je echt geen tijd om de deur uit te gaan, dan kun je natuurlijk ook altijd nog eens een kijkje nemen op onze website  www.degrotegracht.nl en in onze webshop. Daar vind je ook al een kleine greep uit ons grote assortiment. Vind je niet wat je zoekt, neem dan gerust contact met ons op.

Enjoy the sun en tot snel!

Team De Grote GrachtMeest recente posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail