Erotiek in Maastricht

Eindelijk laat het zonnetje zich weer af en toe zien en kunnen we er weer lekker op uit. Geen regen die ons ontmoedigt als we naar buiten kijken maar steeds vaker winnen de zonnestralen het van de donkere wolken.

De terrassen in Maastricht zitten weer vol. Natuurlijk! Want hoe lekker is het om even uit te rusten en te genieten van een hapje en een drankje, terwijl je over je zonnenbril naar de voorbij lopende mensen kijkt.

Wil je je bezoekje aan Maastricht een beetje spanning geven, dan loop je even onze winkel binnen. Je vindt ons aan de Grote Gracht 99, op steenworp afstand van het gezellige Vrijthof en de Markt.

Wij bieden een ruim assortiment met de nieuwste toys, lekkerste massage produkten, ruime keuze aan glijmiddelen, condooms, sexy lingerie en duizelingwekkende high heels.

Ook voor de leukste gadgets ben je bij ons aan het juiste adres.

En heb je echt geen tijd om de deur uit te gaan, dan kun je natuurlijk ook altijd nog eens een kijkje nemen op onze website  www.degrotegracht.nl en in onze webshop. Daar vind je ook al een kleine greep uit ons grote assortiment. Vind je niet wat je zoekt, neem dan gerust contact met ons op.

Enjoy the sun en tot snel!

Team De Grote Gracht
Meest recente posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail