Food Truck Festival Maastricht

Festival TREK is het grootste rondreizende foodfestival van Nederland en viert deze zomer de zesde editie in de acht grootste en mooiste stadsparken van het land!

Het festival is nu neergestreken in Maastricht en tot en met 26 mei kunnen we nog genieten van al dat heerlijks dat TREK te bieden heeft.

Ons geliefde Stadspark, waar we op een zonnige dag menig picknickkleedje hebben uitgeslagen, wordt in dit lange weekend omgetoverd tot één groot openluchtrestaurant.

En heb je nou je buikje vol, struin dan lekker door de stad richting onze winkel aan de Grote Gracht, slechts 100 meter van het Vrijthof en de Markt.

Wij hebben namelijk ook heel veel lekkers te bieden. Wat dacht je van de nieuwste toys, mooiste lingerie, heerlijkste massage producten, glijmiddelen, condooms, de leukste gadgets en de duizingwekkendste high heels van de hele stad.

Dus zien we je snel?
Want eten en erotiek, dat is een gouden combinatie!


En heb je echt te veel gegeten om nog bij ons langs te komen of wil je liever nog effe van het festival genieten, dan kun je natuurlijk ook altijd nog eens een kijkje nemen op onze website  www.degrotegracht.nl en in onze webshop. Daar vind je ook al een kleine greep uit ons grote assortiment. Vind je niet wat je zoekt, neem dan gerust contact met ons op.


Smakelijke groet,

Team De Grote GrachtMeest recente posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail