Voorjaarskriebels ...

Hoewel het weer ons nog niet helemaal het voorjaarsgevoel geeft, voel je ze misschien wel al een beetje. Die kriebels bij het idee dat het toch echt niet lang meer zal duren voordat het zonnetje onze huid weer verwarmt.

Misschien heb je wel van die kiebels die je zeggen dat je je huis moet gaan poetsen. Pffff, wat een klus. Maar je kunt deze klus natuurlijk wel een beetje spannender maken door de klusjes niet in je oude kloffie te doen maar in een spannend lingerie setje. Misschien wel in een van ons sexy costumes. Gevaar is wel dat er wellicht niet veel van dat poetsen komt ... maar ja ... dat kan altijd nog!

Trek je stoute schoenen, of je stoute costume 😉, aan en waag eens een bezoekje aan onze gezellige winkel. Je zult versteld staan van ons uitgebreide assortiment.

Wij hebben natuurlijk niet alleen lingerie maar ook de nieuwste toys, heerlijkste massageproducten, dvd's, glijmiddelen, condooms, panty's, de leukste gadgets en de meest duizelingwekkendste high heels van de stad.

Dus zien we je snel?

En heb je echt geen tijd om de deur uit te gaan, dan kun je natuurlijk ook altijd nog eens een kijkje nemen op onze website  www.degrotegracht.nl en in onze webshop. Daar vind je ook al een kleine greep uit ons grote assortiment. Vind je niet wat je zoekt, neem dan gerust contact met ons op.

Lieve groet,

Team De Grote GrachtMeest recente posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail