Wanna play ...

Heb jij zin in een spelletje?

Dan ben jij bij ons aan het juiste adres!

Wij hebben weer een hoop spannende spellen in ons assortiment.

Ultiem verlangen de reis editie 

Deze zinderende reiseditie van het wereldwijd bekende erotische spel voor twee volwassen geliefden (m/v) voert je langs een verrassende route van spannende uitdagingen naar je stoutste fantasie. Daarbij wordt respect voor elkaars fantasieën én grenzen nooit uit het oog verloren. Je reis was nog nooit zo spannend ...
Van het Ultiem verlangen spel hebben we zelfs een 100% kinky uitgave ...

Fifty days of play 50 

Dit spel biedt 50 uitnodigingen voor spannende, plezierige avonturen voor liefdesparen die willen spelen. 50 Days of Play heeft vijf niveaus van sexy game-play met tien geheime enveloppen voor elk niveau, van Virginal White tot Vanilla, Light en Dark Grey naar Seductive Black en zit vol met intieme en romantische gebaren, het stimuleren van scenario's, ondeugende suggesties en erotische verrassingen. 

Master & Slave Bondage Spel 

Tease & Please komt uit met een heel spannend en spectaculair spel, waarmee twee partners thuis ‘Fifty shades of grey’ kunnen herbeleven op een concrete manier.
Met dit spel ‘Master & Slave’ kan ieders fantasie werkelijkheid worden, als je geprikkeld werd door het lezen van de trilogie of het kijken van de film(s). Alle spelattributen zijn inbegrepen in de speldoos zoals een zweep, een mondknevel, een paddle, een blinddoek, een halsband, een kietelveer, set polsboeien, set enkelboeien, een hogtie, een bondage-touw en een riem. Daarnaast bevat dit spel 24 uitgebreide opdrachtkaarten in 5 talen: Engels, Spaans, Frans, Duits en Nederlands.

Je weet nooit wat er gaat gebeuren in dit spel van macht en onmacht. Heb jij graag de touwtjes in handen of word je liever vastgebonden? Neem jij de leiding of word je liever geleid? Raakt de zweep jouw billen of geef jij je partner er zinderend erotisch van langs.

Laat je verrassen door de opdracht-kaarten waarbij je afwisselend Dominant of onderdanig mag zijn of kies allebei je favoriete rol. Eén ding is zeker: jullie zintuigen zullen gegarandeerd op scherp staan én nog veel belangrijker: alle benodigde attributen zitten in deze speldoos zoals een zweep, mondknevel, paddle, blinddoek, halsband, kietelveer, pols- en enkelboeien, hogtie, bondage-touw en een riempje. Heel veel speelplezier met deze speldoos vol verrassingen.

Kortom: MASTER & SLAVE is een absolute aanrader voor alle mensen die in hun seksuele relatie willen gaan experimenteren met kinky erotiek, waarbij alle attributen aanwezig zijn in de speldoos.

Kama Sutra Poker Game   

Kamasutra Poker is het spel waarin de twee spannende werelden van poker en Kama Sutra bij elkaar komen.

Uitgangspunt is dat twee (of meer) spelers/partners een uitdagend erotisch avontuur met elkaar gaan beleven. Je hoeft in geen geval een doorgewinterde pokerspeler te zijn, want bij Kama Poker win je geen bergen geld maar spannende erotische momenten vol passie.

Het spel bouwt de (seksuele) spanning op in de verschillende rondes. Zo ga je spelenderwijs van strippen naar strelen en verwennen en beland je uiteindelijk in 'hogere sferen' in de extaseronde.

Door op het juiste moment te passen, de inzet te verhogen of te bluffen heb je direct invloed op het erotische verloop van het spel en de timing ervan. Hoe vaker je wint, des te meer je bepaalt! Kama Poker is dus een ideaal spel voor twee, maar misschien kunnen extra spelers zorgen voor nog meer sensatie en vuurwerk, aan jullie de uitdaging. Nog nooit was poker zo opwindend!


PS: gemiddeld winnen vrouwen vaker dan mannen...  









Wil je gewoon een potje memorie spelen, dan kan dat ook, maar dan wel de tittie versie. Hoe leuk is dat? Ben je fan van Fifty Shades? Ook daar hebben wij een spel van dat zeker niet in uw collectie mag ontbreken.

Deze spellen en nog veel meer spannends vindt u in onze winkel aan de Grote Gracht in Maastricht.

The game is on!
Tot snel,
Team De Grote Gracht





Meest recente posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail