Erotiek in zonnig Maastricht

Limburg, je zult er maar wonen!

Limburg, dat smalle stukje Nederland, grenzend aan België en Duitsland.
Voor vele mensen een geliefde bestemming voor een weekendje weg, een dagje plezier of een heuse vakantie.

Er is voor iedereen wat wils. Wandelen, fietsen, mooie steden  met gezellige terrassen.

En dan is er natuurlijk Maastricht, de hoofdstad van ons mooie Limburg en tevens een van de oudste steden van Nederland!
De ideale stad voor de bourgondische levensgenieter, met historische buurtjes, romantische pleintjes, fantastische horeca, mooie winkels en dan ... die erotiek.

Die erotiek, die vindt u bij ons. Onze winkel is gelegen aan de Grote Gracht in de historische binnenstad, nabij het Vrijthof en de Markt. Een bezoekje aan onze winkel maakt uw bezoek aan Maastricht pas compleet.

Wij bieden een ruim assortiment met de nieuwste toys, lekkerste massage produkten, ruime keuze aan glijmiddelen, condooms en super leuke gadgets.
En natuurlijk een ruime collectie lingerie, geweldige panty's, sexy jurkjes, body jewels, high heels, costumes van o.a. Leg Avenue, Livco Corsetti, Guilty Pleasure, Zado, Black Label, Noir Handmade, Svenjoyment enz. Helemaal af maak je je outfit met onze high heels van Pleaser. 👠

Kom snel langs en ontdek welke pijlen Cupido voor jou op zijn boog heeft.

En heb je echt geen tijd om de deur uit te gaan, dan kun je natuurlijk ook altijd nog eens een kijkje nemen op onze website  www.degrotegracht.nl en in onze webshop. Daar vind je ook al een kleine greep uit ons grote assortiment. Vind je niet wat je zoekt, neem dan gerust contact met ons op.

Enjoy the sun en tot snel!

Team De Grote Gracht



Meest recente posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail