Pinkpop 2019

Op 8, 9 en 10 juni is het weer zover. Landgraaf wordt weer overspoeld met muziek liefhebbers. Jong en oud weet de weg naar het Megaland terrein te vinden voor de 50e editie van Pinkpop.

Pinkpop, het oudste onafgebroken georganiseerde popfestival in Nederland (maar volgens velen zelfs van de wereld).

Dus trilt Limburg weer op zijn grondvesten.
Geweldige artiesten vermaken ook dit jaar duizenden bezoekers.

Als je dan in het zuiden des lands bent, vergeet dan niet een bezoekje te brengen aan Maastricht. En dan natuurlijk met name onze winkel aan de Grote Gracht in hartje Maastricht. Dan maak je je uitstapje naar het zuiden pas echt de moeite waard.

Misschien heb je nog wel een leuke festival outfit nodig...
Kijk dan eens naar onze collectie lingerie, geweldige panty's, sexy jurkjes, body jewels, high heels, costumes van o.a. Leg Avenue, Livco Corsetti, Guilty Pleasure, Zado, Black Label, Noir Handmade, Svenjoyment enz. Helemaal af maak je je outfit met onze high heels van Pleaser. 👠

Kom snel langs en ontdek welke pijlen Cupido voor jou op zijn boog heeft.


En heb je echt geen tijd om de deur uit te gaan, dan kun je natuurlijk ook altijd nog eens een kijkje nemen op onze website  www.degrotegracht.nl en in onze webshop. Daar vind je ook al een kleine greep uit ons grote assortiment. Vind je niet wat je zoekt, neem dan gerust contact met ons op.

Geniet!

Team De Grote Gracht

Meest recente posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail