De leeuwinnen in de finale

Is het niet geweldig?
Onze oranje leeuwinnen in de finale. Wie had dat gedacht.

Lyon zal zondag op haar grondvesten trillen als het oranje legioen onze dames komt toejuichen. Wat zal dat een gezellig feestje zijn.

Jullie kijken toch ook? Lekker thuis misschien. Dan heb je in de pauze misschien tijd om eens even een kijkje nemen op onze website www.degrotegracht.nl en in onze webshop. Daar vind je ook al een kleine greep uit ons grote assortiment. Vind je niet wat je zoekt, neem dan gerust contact met ons op.

Of kijk je liever in de stad de wedstrijd op een groot scherm in een leuke kroeg? Vergeet dan niet ook even een bezoekje te brengen aan onze winkel. U vindt ons op slechts enkele meters van het Vrijthof en de Markt.

Wij bieden een ruim assortiment met de nieuwste toys, lekkerste massage produkten, ruime keuze aan glijmiddelen, condooms en super leuke gadgets.

En natuurlijk een ruime collectie lingerie, geweldige panty's, sexy jurkjes, body jewels, high heels, costumes van o.a. Leg Avenue, Livco Corsetti, Guilty Pleasure, Zado, Black Label, Noir Handmade, Svenjoyment enz. Helemaal af maak je je outfit met onze high heels van Pleaser. 👠

Kom snel langs en ontdek of je iets leuks kunt scoren.

Wij wensen de dames alvast heel veel succes?

Een zonnige groet!

⚽️Team De Grote Gracht⚽️
Meest recente posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail