Rieu 2019 ... erotiek en muziek in Maastricht

De zon schijn, Maastricht bruist, de terrassen barsten uit hun voegen.

Maastricht kan weer genieten van de geweldige open lucht concerten van André Rieu op het meest romantische plein van Nederland, het Vrijthof.
De traditionele zomerconcerten van de Maastrichtse vioolvirtuoos met zijn Johann Strauss Orkest beginnen donderdag. Rieu viert dit jaar het 15-jarig jubileum van zijn Vrijthofconcerten, met daarin het honderdste concert en de miljoenste bezoeker. Tevens blaast onze André dit jaar 70 kaarsjes uit. De het feest kan niet op.

Heerlijke melodieën, van klassieke muziek tot meeslepende walsen, onder andere uit diverse opera’s, operettes en musicals. Het worden wederom onvergetelijke avonden vol komische en ontroerende momenten. Maar vooral ook: Heel veel romantiek!

En als klap op de vuurpijl kan er nog eens stevig worden meegezongen op de muziek van de Village People en zal het hele Vrijthof de gebaren van YMCA meedoen. Kent u ze nog?

Deze concerten vinden dus plaats op steenworp afstand van onze winkel. Wat houdt je dan nog tegen om even om de hoek te lopen en een kijkje te nemen bij De Grote Gracht? Slechts 200 meter van zowel het Vrijthof, als ook van de Markt vindt u bij ons een ruim assortiment aan toys, lingerie, high heels enz. Hiermee kunt u de romantiek na het concert voortzetten in uw eigen privé...

Check jij onze mooie spulletjes liever vanaf thuis, dan kun je natuurlijk ook altijd nog eens een kijkje nemen op onze website www.degrotegracht.nl en in onze webshop. Daar vind je ook al een kleine greep uit ons grote assortiment. Vind je niet wat je zoekt, neem dan gerust contact met ons op.

Met een bezoek aan onze winkel maak je je bezoek aan Rieu pas echt onvergetelijk!

Muziek en erotiek, een geweldige combinatie!

💖💖💖De Grote Gracht💖💖💖


Meest recente posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail