Songfestival naar Maastricht

Natuurlijk is Maastricht de beste keuze voor het Songfestival.

Onze stad is zonder meer de meest gezellige stad, met de meest romantische pleinen, mooiste winkels, leukste restaurants en gezelligste terrassen.

Daarnaast zijn wij ook de meest Europese stad van Nederland, in ons Maastricht werd per slot van rekening het Verdrag van Maastricht gesloten. Veel Europeser ga je het echt niet vinden.

Maar weten jullie wat Maastricht op de eerste plaats heeft .....

De gezelligste sexshop van Europa!

Dat is toch ook heel belangrijk. En dan kan de burgemeester van Rotterdam zeggen dat zijn stad de meest sexy stad van Nederland is ... dan heeft hij nog geen bezoekje gebracht aan ons winkel aan de Grote Gracht in Maastricht. Op steenworp afstand van het mooie Vrijthof en de gezellige Markt. Want als dat zo was, dan zou hij dat echt niet meer zeggen.

Wil je jezelf komen overtuigen? Stap dan in onze wereld van de erotiek en laat je verrassen door ons geweldige assortiment met de nieuwste toys, lekkerste massage producten, glibberige glijmiddelen, oogverblindend mooie lingerie en duizelingwekkende high heels.

Check jij onze mooie spulletjes liever vanaf thuis, dan kun je natuurlijk ook altijd nog eens een kijkje nemen op onze website www.degrotegracht.nl en in onze webshop. Daar vind je ook al een kleine greep uit ons grote assortiment. Vind je niet wat je zoekt, neem dan gerust contact met ons op.

Lieve groet,

Team De Grote GrachtMeest recente posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail