Preuvenemint, eten en erotiek ... goeie combi!

Van 22 tot 25 augustus staat het Maastricht weer in het teken van eten en drinken met het grootste culinaire openluchtfestival van de Benelux.

Onze hoofdstad zindert dan weer van genot, want genoten wordt er in ons mooie Maastricht. En niet alleen van eten en drinken ...

Uiteraard is uw bezoekje aan het Preuvenemint niet compleet als u niet ook een bezoekje hebt gebracht aan de gezelligste erotiek speciaalzaak van Maastricht.

Laat u verrassen door het geweldige assortiment van de nieuwste toys, lekkerste massageproducten en glijmiddelen, een groot assortiment films, de leukste gadgets en de meest sexy lingerie. En om het helemaal compleet te maken hebben wij ook nog de meest duizelingwekkende high heels van de stad.

Kortom, genoeg lekkers om uw bezoek aan Maastricht compleet te maken.

Check jij onze mooie spulletjes liever vanaf thuis, dan kun je natuurlijk ook altijd nog eens een kijkje nemen op onze website www.degrotegracht.nl en in onze webshop. Daar vind je ook al een kleine greep uit ons grote assortiment. Vind je niet wat je zoekt, neem dan gerust contact met ons op.


Lieve groet,

Team De Grote Gracht

Meest recente posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail