Welkom in Maastricht - Back to school

De stad is de afgelopen week weer volgelopen met studenten.

Wellicht hebben ze in de voorbije week kennis kunnen maken met veel aspecten van het studentenleven. Leuke mede-studenten ontmoet, de stad een beetje leren kennen, de nodige alcolholische versnaperingen weggetikt ...

Wij heten alle studenten weer welkom in ons mooie Maastricht en hopen dat jullie een geweldige studie tijd zullen gaan beleven.

Wellicht hebben jullie je schoolspullen al bij elkaar, maar hebben jullie ook aan de broodnodige ontspanning gedacht? Nee?

Nou, geen paniek dan, want wij hebben een geweldig assortiment artikelen die voor ontspanning kunnen zorgen. Denk daarbij aan geweldige toys, heerlijke massage producten, geweldige gadgets, sexy lingerie en fantastische high heels. Met dit allemaal bij de hand wordt studeren toch een stuk leuker hé!

Reden genoeg dus om onze winkel te vereren met een bezoekje. Je vindt ons aan De Grote Gracht, op slechts enkele meters van het Vrijthof en de Markt.

Check jij onze mooie spulletjes liever vanaf thuis, dan kun je natuurlijk ook altijd nog eens een kijkje nemen op onze website www.degrotegracht.nl en in onze webshop. Daar vind je ook al een kleine greep uit ons grote assortiment. Vind je niet wat je zoekt, neem dan gerust contact met ons op.


Lieve groet,

Team De Grote Gracht

Meest recente posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail