11e van de 11e in Maastricht

De 11e van de 11e is traditiegetrouw dé aftrap van het carnavalsseizoen. Dit evenement trekt elk jaar weer vele bezoekers.

De opening van het carnavalsseizoen valt dit jaar op een maandag. Het is dit jaar de eerste keer dat de festiviteiten niet plaatsvinden op het Vrijthof, maar in het MECC.

Vanaf 11.11 uur kan er weer gefeest en gedanst worden op de noten van verschillende artiesten. Het is elk jaar weer 1 groot feest.

Heb jij je pakje ook al klaar?

Wil je misschien verkleed gaan als sexy queen, verpleegster, schoolmeisje ... Ook dat hebben wij in ons assortiment. Zelfs een mooie dirndl, voor de afterparty in het Mecc met DJ Dirndl.

Misschien heb je nog een leuke gadget nodig om je outfit af te maken. Bijvoorbeeld een leuk masker of bunny oortjes.

Wellicht dat je dan ook een kijkje wilt nemen in onze mooie collectie toys, lingerie, veel verschillende net panty's , high heels enz.

Voor al deze dingen ben je bij ons aan het juiste adres. Loop dus snel even bij ons binnen. Je vindt onze winkel aan de Grote Gracht in hartje Maastricht.

En ga je het feestgedruis liever uit de weg, dan kun je natuurlijk ook altijd nog eens een kijkje nemen op onze website www.degrotegracht.nl en in onze webshop. Daar vind je ook al een kleine greep uit ons grote assortiment. Vind je niet wat je zoekt, neem dan gerust contact met ons op.


Zien we je snel?

Alaaf!

Team De Grote Gracht


Meest recente posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail