Cold days, hot nights in Maastricht

Het lekkere warme nazomer weer heeft nu echt plaats gemaakt voor de herfst. Jammer, maar laten we dankbaar zijn voor de mooie zonnige dagen die we nog kado hebben gehad en genieten van de vallende bladeren in de mooiste kleuren.

Nu komt de kou onze kant op en hebben we zelfs al met nachtvorst te maken. Brrrrrr, dat is toch echt weer wennen. Warme jas aan, sjaal om voordat je naar buiten gaat.

Voordeel is dat je het binnen natuurlijk extra behaaglijk kunt maken. Verwarming aan, misschien wel een gezellige open haard die knetterend de ruimte verwarmt. Kaarsen aan, wijntje bij de hand. Dat klinkt toch allemaal ook heel erg aanlokkelijk. Als dat geen romantiek brengt ...

Wil je het extra warm krijgen, loop dan eens bij ons binnen aan de Grote Gracht in Maastricht. Wij hebben een assortiment waar je het heeeeel warm van krijgt.

Je vindt bij ons een heel uitgebreid assortiment van de nieuwste toys in allerlei moeie kleurtjes en vormen. Heerlijke glijmiddelen, massage-olie, veel verschillende condooms. Uiteraard geweldige sexy lingerie en duizelingwekkende high heels. En vergeet daarbij niet onze super leuke gadgets. Kortom, veel moois voor zowel man als vrouw.

Check jij onze mooie spulletjes liever vanaf thuis, dan kun je natuurlijk ook altijd nog eens een kijkje nemen op onze website www.degrotegracht.nl en in onze webshop. Daar vind je ook al een kleine greep uit ons grote assortiment. Vind je niet wat je zoekt, neem dan gerust contact met ons op.


Stormachtige groet,

Team De Grote Gracht

Meest recente posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail