Erotiek in Maastricht ...

De kerstbomen zijn definitief de deur uit en de kleuren van carnaval beginnen weer tevoorschijn te komen. En, ondanks het feit dat januari en februari nog voor koude verrassingen kunnen zorgen, begint dan toch wel weer een beetje het gevoel van voorjaar te komen. Zeker bij de temperaturen van dit moment. Ach ja, we zullen moeten afwachten wat er nog komen gaat.
En of dat nou een herfstachtige storm wordt, of een flink pak sneeuw, we zullen ons zelf warm moeten houden.

En daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.
Koop voor jezelf een mooie bos tulpen en duik eens onze winkel binnen.

Wij hebben ons assortiment toys weer aangevuld met super leuke speeltjes in de mooiste kleurtjes en meest sjieke uitvoeringen. Ook vind u bij ons heerlijke massage producten, glijmiddelen, condooms, kaarsjes en niet te vergeten super mooie lingerie. Om het helemaal af te maken hebben wij ook een mooi assortiment high heels. En zoek je een leuke gadget of een spannend spel, spring dan snel bij ons binnen.


Check jij onze mooie spulletjes liever vanaf thuis, dan kun je natuurlijk ook altijd nog eens een kijkje nemen op onze website www.degrotegracht.nl en in onze webshop. Daar vind je ook al een kleine greep uit ons grote assortiment. Vind je niet wat je zoekt, neem dan gerust contact met ons op.

Lieve groet,

Team De Grote Gracht

Meest recente posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail