Carnaval 2020 ... erotiek in Maastricht

Het kan je niet ontgaan zijn ... Het is carnaval!

Maastricht kleurt rood geel en groen, de mooie kleuren van de Vasteloavend!

Carnaval is van oorsprong een gekerstend heidens volksfeest. Het valt binnen de christelijke traditie op de zondag, maandag en dinsdag direct voorafgaand aan de vastentijd van 40 dagen. Carnaval is bij uitstek het feest van zotheid, spot en uitbundigheid.

Hoewel bij de echte carnavalist de kiebels al sinds de 11e van de 11e te bespeuren zijn, kan nu niemand meer eromheen. Kostuums worden met veel liefde gemaakt, vele uren wordt er gewerkt om mooie wagens te maken. De instrumenten van de vele Zate Hermeniekes worden gestemd, zodat zij iedereen weer kunnen voorzien van de gezelligste liedjes.

Ben je in Maastricht? Loop dan eens even bij ons binnen! Wij zijn carnavals maandag en dinsdag gewoon open.

Wij hebben ons assortiment toys weer aangevuld met super leuke speeltjes in de mooiste kleurtjes en meest sjieke uitvoeringen. Ook vind u bij ons heerlijke massage producten, glijmiddelen, condooms, kaarsjes en niet te vergeten super mooie lingerie. Om het helemaal af te maken hebben wij ook een mooi assortiment high heels. En zoek je een leuke gadget of een spannend spel, spring dan snel bij ons binnen.

En heb je je outfit nog niet compleet? Wie weet scoor je nog een leuke outfit van onze Leg Avenue collectie. Sexy nurse ... stout schoolmeisje ... mooie panty´s voor bij de outfit, dit en nog veel meer, je vindt het bij ons allemaal.

Check jij onze mooie spulletjes liever vanaf thuis, dan kun je natuurlijk ook altijd nog eens een kijkje nemen op onze website www.degrotegracht.nl en in onze webshop. Daar vind je ook al een kleine greep uit ons grote assortiment. Vind je niet wat je zoekt, neem dan gerust contact met ons op.


Lieve groet,

Team De Grote Gracht

Meest recente posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail