Be safe ... be prepared

De angst voor het corona virus zit er goed in. Ook wij zijn ons uiteraard bewust van de ernst van de situatie. Om ons heen merken we de bezorgdheid aan alles. De geliefde markten in ons mooie Maastricht worden afgelast, bij onze buren, de Belgen, gaan restaurants, winkels, scholen dicht.
In supermarkten raken de schappen langzaam leeg. We kunnen er niet meer omheen.

Ons advies aan iedereen is om de richtlijnen die voorgeschreven worden goed in acht te nemen en ervoor te zorgen dat we met zijn allen safe zijn.

Vooralsnog zijn wij gewoon geopend volgens onze reguliere tijden. Mochten wij genoodzaakt zijn hierin verandering aan te brengen zullen wij u via facebook, instagram en onze blogs op de hoogte brengen. Vergeet dus niet onze social media te volgen, zo blijf je altijd op de hoogte en sta je niet voor een gesloten deur.

Een bezoekje aan onze winkel is in deze tijd misschien wel een echte aanrader. Stel je voor dat je in quarantaine moet ... hoe vervelend dat ook is, je kunt het een stuk aangenamer maken als je een leuk speeltje bij de hand hebt.
En laten wij daarvan nou een super leuk assortiment in huis hebben.

Stap dus snel bij ons binnen en be prepared!

Check jij onze mooie spulletjes liever vanaf thuis, dan kun je natuurlijk ook altijd nog eens een kijkje nemen op onze website www.degrotegracht.nl en in onze webshop. Daar vind je ook al een kleine greep uit ons grote assortiment. Vind je niet wat je zoekt, neem dan gerust contact met ons op.

Lieve groet,

Team De Grote Gracht

Meest recente posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail