Internationale Vrouwendag ...

Op 8 maart is het Internationale Vrouwendag.

Internationale Vrouwendag staat elk jaar in het teken van strijdbaarheid en het gevoel van solidariteit van vrouwen overal ter wereld, meestal aan de hand van een specifiek thema.

Het thema van dit jaar is Vrijheid.

Amnesty International organiseert op zondag 8 maart om 14.00 uur een bijeenkomst op het Vrijthof. De entree is gratis, dus wat houdt je tegen om een kijkje te komen nemen.

Vrouwen hebben door de jaren heen veel moeten vechten voor hun sexuele vrijheid, dus als je dan toch in ons mooie Maastricht bent, vergeet dan niet om een kijkje te nemen in onze winkel.

Laten we alle vrouwen eens flink in het zonnetje zetten.
Dat hoort natuurlijk eigenlijk elke dag te gebeuren, maar ja, we hebben het allemaal druk met van alles en nog wat en dus wordt het wel eens af en toe vergeten.

Dus ... je kunt een bloemetje voor haar mee nemen, of voor jezelf natuurlijk.
.......... je kunt een lekker geurtje voor haar mee nemen, of voor jezelf natuurlijk.

Maar wil je nu eens echt een origineel kado voor haar kopen, of voor jezelf, dan moet je toch echt even bij ons in de winkel komen kijken.

Wij hebben ons assortiment toys weer aangevuld met super leuke speeltjes in de mooiste kleurtjes en meest sjieke uitvoeringen. Ook vind u bij ons heerlijke massage producten, glijmiddelen, condooms, kaarsjes en niet te vergeten super mooie lingerie. Om het helemaal af te maken hebben wij ook een mooi assortiment high heels. En zoek je een leuke gadget of een spannend spel, spring dan snel bij ons binnen.

Check jij onze mooie spulletjes liever vanaf thuis, dan kun je natuurlijk ook altijd nog eens een kijkje nemen op onze website www.degrotegracht.nl en in onze webshop. Daar vind je ook al een kleine greep uit ons grote assortiment. Vind je niet wat je zoekt, neem dan gerust contact met ons op.


Lieve groet,

Team De Grote Gracht

Meest recente posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail