Onze maatregelen mbt Covid-19!Zoals u wellicht vernomen hebt, zijn er momenteel strenge maatregelen getroffen om de Covid-19-dreiging het hoofd te kunnen bieden.

Helaas betekent dit voor ons dat wij tot nader order onze bioscoop moeten sluiten.

Onze winkel is gewoon geopend. Het ligt in de lijn der verwachtingen dat onze openingstijden worden aangepast. Zodra dit het geval is  zullen wij u via facebook, instagram en onze blogs op de hoogte brengen. Vergeet dus niet onze social media te volgen, zo blijft u altijd op de hoogte en staat u niet voor een gesloten deur.

Een bezoekje aan onze winkel is in deze tijd misschien wel een echte aanrader. Stel u voor dat u in quarantaine moet ... hoe vervelend dat ook is, u kunt het een stuk aangenamer maken als u een leuk speeltje bij de hand hebt.
En laten wij daarvan nou een super leuk assortiment in huis hebben.

Stap dus snel bij ons binnen en be prepared!

Het verstandigste is wellicht onze mooie spulletjes vanaf thuis te bekijken. In dat geval verwijzen wij u graag naar onze website www.degrotegracht.nl en onze webshop. Daar vindt i ook al een kleine greep uit ons grote assortiment. Vindt u niet wat u zoekt, neem dan gerust contact met ons op.

Stay safe,

Team De Grote Gracht

Meest recente posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail