Those autumn nights ...

 

Na een hele bijzondere zomer is dan nu de herfst echt voelbaar en zichtbaar.

We hebben nog lang mogen genieten van een heerlijke nazomer, maar nu zien we toch echt de blaadjes aan de bomen verkleuren en doet de herfst zijn intrede. De dagen zijn alweer een stuk korter en daarmee de nachten langer 😉

Vroeg donker ... kaarsjes aan ... lekker drankje ... lekker hapje ... kouder, wat maakt dat je graag lekker tegen elkaar aan kruipt ... romantiek ten top! 💖

Natuurlijk hebben wij in onze winkel aan de Grote Gracht in hartje Maastricht nog een heleboel leuke spulletjes waarmee je die nachten nog aangenamer kunt maken.

Denk daarbij eens aan ons fantastische assortiment mooie toys, heerlijke massage crèmes en oliën en onze bijzonder mooie lingerie. Misschien ben jij wel in de mood om de "stoute" schoenen aan te trekken. Dan zul jij zeker genieten van onze mooie high heels. 

Kortom, het is zeer de moeite waard om ons met een bezoekje te verblijden en je zult verstelt staan van ons mooie assortiment. 

 Check jij onze mooie spulletjes liever vanaf thuis, dan kun je natuurlijk ook altijd nog eens een kijkje nemen op onze website www.degrotegracht.nl en in onze webshop. Daar vind je ook al een kleine greep uit ons grote assortiment. Vind je niet wat je zoekt, neem dan gerust contact met ons op.



Lieve groet,

Team De Grote Gracht



Meest recente posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail