Happy new year!

 

De scherven van 2020 zijn weer opgeruimd. Het was een jaar dat we niet snel zullen vergeten. Een virus zorgde ervoor dat we veel moesten opgeven. Geen gezellige uitstapjes, vakanties, restaurantbezoekjes ... Dingen die zo vanzelfsprekend leken, waren dat ineens niet meer.

Alles eigenlijk waar ons Maastricht zo goed in is moesten we in de wacht zetten. 

Toch hebben velen van jullie ook dit jaar de weg naar onze winkel gevonden, wellicht om het verplichte thuis blijven toch iets aangenamer te maken. Alleen of samen met je partner. Daarvoor zijn wij jullie natuurlijk heel erg dankbaar!

Helaas moeten we op dit moment onze deuren nog gesloten houden. Wij hopen dat de situatie snel zal verbeteren en wij weer kunnen genieten van de Maastrichtse gezelligheid en zullen zodra het weer is toegestaan met alle liefde weer voor jullie klaar staan!

Je kunt natuurlijk ook altijd nog eens een kijkje nemen op onze website www.degrotegracht.nl en in onze webshop. Daar vind je ook al een kleine greep uit ons grote assortiment. Vind je niet wat je zoekt, neem dan gerust contact met ons op.


Wij wensen iedereen een heel gelukkig, gezond en liefdevol 2021

Proost!

Team De Grote Gracht

Meest recente posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail