Lentekriebels

Voel je ze al ... die kriebels bij het idee dat deze week het zonnetje onze huid weer verwarmt. Hoe bijzonder is het in februari al te mogen gaan genieten van deze temperaturen. Dat moet wel gaan kriebelen ...


Misschien heb je wel van die kiebels die je zeggen dat je je huis moet gaan poetsen. Pffff, wat een klus. Maar je kunt deze klus natuurlijk wel een beetje spannender maken door de klusjes niet in je oude kloffie te doen maar in een spannend lingerie setje. Misschien wel in een van ons sexy costumes. Gevaar is wel dat er wellicht niet veel van dat poetsen komt ... maar ja ... dat kan altijd nog!

Trek je stoute schoenen, of je stoute costume 😉, aan en waag eens een duik in de wereld van de erotiek. Je zult versteld staan van ons uitgebreide assortiment. 

Wij hebben natuurlijk niet alleen lingerie maar ook de nieuwste toys, heerlijkste massageproducten, dvd's, glijmiddelen, condooms, panty's, de leukste gadgets en de meest duizelingwekkendste high heels van de stad.

Is er iets wat je graag zou willen hebben, neem gerust contact met ons op. Stuur ons een mail of bel ons. Wij checken wat voor spannends we voor je hebben en je kunt het vervolgens bij ons komen afhalen. We spreken het tijdstip dan even samen af.

En heb je echt geen tijd om de deur uit te gaan, dan kun je natuurlijk ook altijd nog eens een kijkje nemen op onze website  www.degrotegracht.nl en in onze webshop. Daar vind je ook al een kleine greep uit ons grote assortiment. Vind je niet wat je zoekt, neem dan gerust contact met ons op.

Lieve groet,

Team De Grote Gracht

Meest recente posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail