Let's make it cosy!

 

Wij waren vandaag weer vroeg op pad om allerlei leuke spulletjes voor jullie in te kopen. 

Aangezien we momenteel toch nog niet zo veel kunnen ondernemen, moeten we er natuurlijk wel voor zorgen dat we het samen zo leuk mogelijk maken. En daar kunnen wij natuurlijk aan bijdragen.

Bij ons vind je de nieuwste toys, de leukste gadgets, de meest sexy lingerie, de lekkerste massage en glij middelen, een groot assortiment condooms en niet te vergeten de meest duizelingwekkende high heels.

Misschien heb je wel een leuk hotelletje geboekt om er toch even tussen uit te zijn. Dan wil je dit bezoekje toch extra speciaal maken?! 

Je vindt ons in hartje Maastricht op slechts een steenworp afstand van de markt en het Vrijthof. Na dat bezoekje aan onze winkel verzekeren wij je, dat er van uitrusten niet veel zal komen.😜

Denk er wel even aan ons te bellen voor je bezoekje, dan zullen wij ervoor zorgen dat je je veilig door ons geweldige assortiment kunt laten verrassen. Je kunt eventueel ook je bestelling doorgeven. Wij zorgen dan ervoor dat je deze op het afgesproken moment kunt komen ophalen. 

En heb je niet de mogelijkheid om de deur uit te gaan, dan kun je natuurlijk ook altijd nog eens een kijkje nemen op onze website  www.degrotegracht.nl en in onze webshop. Daar vind je ook al een kleine greep uit ons grote assortiment. Vind je niet wat je zoekt, neem dan gerust contact met ons op.


Lieve groet,

Team De Grote Gracht
Meest recente posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail