Yesss ... open zonder afspraak

We mogen weer open. Uiteraard nog niet zoals jullie en wij dat zouden willen, maar dit is een begin. Laten we eerlijk zijn, het is toch veel leuker als je ook bij ons binnen kunt stappen zonder vooraf een afspraak gemaakt te hebben. 

De straten van ons gezellige Maastricht zullen er weer gezelliger uit zien, nu de mogelijkheid er weer is even op een terrasje meer te strijken voor een lekker hapje of drankje.

Stilaan zullen wij ook onze openingstijden weer wat gaan verruimen. Hou daarvoor goed ons Facebook en Instagram in de gaten. Of abonneer je op onze nieuwbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Onze cinema's zijn voorlopig nog gesloten. Nog even geduld dus, voordat je van een spannende film kunt komen genieten. Wanneer het weer toegestaan is zullen we het jullie direct laten weten.

Je wist natuurlijk al lang dat je voor de nieuwste toys, massage oliĆ«n, glijmiddelen, condooms en geweldige lingerie ook bij ons terecht kunt? Misschien ben jij wel in de mood om de "stoute" schoenen aan te trekken. Dan zul jij zeker genieten van onze mooie high heels. 

Dus heb je een feestje, wil je iemand verrassen met een leuk kado of wil je jezelf of je partner verwennen ... dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Neem een kijkje in onze winkel in hartje Maastricht aan de Grote Gracht 99 en laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment. Onze vriendelijke medewerkers helpen je graag.

Wie weet welke pijlen Cupido voor jou op zijn boog heeft ...

Zien we je snel in de leukste erotiek speciaalzaak van het zuiden?

Lieve groet,

Team De Grote Gracht
Meest recente posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail